Trager Bodywork

Diepe ontspanning - diepe stilte - dicht bij jezelf

Diepe ontspanning van lichaam en geest

Trager Bodywork is een ervaring die je niet in woorden kan uitdrukken. Mijn eerste ervaring met Trager was dat mijn hoofd stil werd, mijn bewustzijn samenviel met mijn lichaam. Een heel diepe ontspanning volgde, die ik nog nooit had ervaren.

Dat is voor mij de kracht en de kern van Trager: het lichaam ontspanning, lichtheid, ruimte, gewicht, speelsheid, soepelheid laten ervaren. Waarbij het diepe onbewuste deze ontspanning, gewichtloosheid, ruimte en zachtheid oppakt. Het hele zenuwstelsel kan tot in de kern meegaan in deze natuurlijke rust.

Een Trager behandeling geeft jouw lichaam en geest weer de herinnering van de oorspronkelijke lichtheid en soepelheid. Voor mezelf is het altijd weer een verrassing hoe ik, na een behandeling, van tafel kom. Herboren, met zowel zachtheid als stevigheid. Of met speelsheid en rust. Die tegenstellingen tegelijkertijd in je lichaam voelen is een cadeau.

Wat is Trager bodywork

De Trager Approach is een vorm van lichaamswerk, ontwikkeld door Milton Trager in de jaren 1920.

De Trager-benadering is gebaseerd op het idee dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en dat fysieke spanning en emotionele stress patronen van ongemak en pijn in het lichaam kunnen creëren. Door zachte, niet-invasieve bewegingen en gerichte aandacht te gebruiken, worden tijdens een behandeling of het zelfstandig doen van Mentastics deze patronen losgelaten en de balans en harmonie in het lichaam en de geest hersteld.

De Trager-aanpak wordt vaak gebruikt om een breed scala aan fysieke en emotionele aandoeningen te behandelen, waaronder chronische pijn, stress, angst en depressie.

voor wie

Geschikt voor elk mens die meer bewegingsvrijheid en balans wil ervaren. Door Trager Approach ervaar je meer ontspanning en vrijheid van beweging bij:

  • aan spanning gerelateerde klachten, zoals slapeloosheid, moeheid en hoofdpijn
  • nek-, schouder- en rugklachten
  • fysieke beperkingen na een operatie, val of ongeluk
  • beperkingen door aandoeningen als Parkinson, MS en rusteloze benen

Trager Approach-behandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden.

De bewegingen zijn nooit geforceerd waardoor er geen pijn of ongemak zal ontstaan.


informatie

  • Een sessie duurt anderhalf uur.
  • Kosten: €95- per sessie.
  • Je kan een sessie boeken om 10.00, 12.00, 14.00 of 16.00
  • Locatie: Achterbroek 30, 2825NG Berkenwoude. Locatie in Gouda mogelijk tegen meerprijs van €20,-


Wil je meer informatie of Trager Bodywork iets voor jou zou kunnen zijn, of direct een afspraak maken,
neem dan gerust contact op:
info@mind-voel.nl of bel 06-11703200

>