Voel je vrij!


Wil je minder denken en meer voelen?
Wil je meer ruimte, rust, ontspanning en vrijheid ervaren?
Wil je  luisteren naar de signalen van je eigen lichaam?
Inzicht in de diepere oorzaak en betekenis van emoties?

Dan is Rebalancing vast iets voor jou!

Ik ben bezig met de laatste opleidingsmaanden van de 3-jarige Rebalancing-opleiding aan de Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn. Voor mij een prachtig pad naar een vrijer, voller en lichter leven. Een aanvulling op mijn coachings-opleiding.


Ik ben op zoek naar oefencliënten die met mij een traject van 5 rebalancingsessies willen aangaan. Ik bied jou volwaardige coachingssessies voor een aangenaam tarief van in totaal €250,-

Nieuwsgierig? Lees verder en neem contact met mij op!

Wat is Rebalancing

Rebalancing werkt met aandachtige aanraking op de massagetafel, liefdevol, zonder oordeel. Niet om iets te fixen, maar om juist contact te maken met wat er is. Door het toelaten van en nieuwsgierig zijn naar lichamelijke spanningen kun je je bewust worden van de onderliggende opgeslagen emoties en deze verkennen. Als je hier -zonder er iets van te vinden- bijblijft, verschuift er veel in de beleving. En zo kan ruimte en helderheid ontstaan en een nieuw evenwicht.


Uitgangspunt is dat al je ervaringen en overtuigingen een effect hebben op je lichaam. Je lijf is een unieke bron van kennis en wijsheid. Het luisteren naar wat er in je lichaam leeft, geeft je directe informatie, die zicht geeft op voor jou belangrijke nieuwe keuzes. Deze keuzes zullen meer in lijn zijn met zaken die van werkelijk belang voor je zijn.


Rebalancing heeft jou wat te bieden als je op zoek bent naar een nieuwe balans tussen lichaam en geest, tussen contact met jezelf en contact met belangrijke anderen, tussen werk en privé of tussen bezig zijn en rust. Voor als je met een frisse blik naar je situatie wilt kijken.

Verloop van een Rebalancing sessie

Een rebalancing sessie start met een inleidend gesprek en zelfonderzoek. Hierin verkennen we een bepaald thema, een probleem of je ervaring van dit moment. Wat voel je? Waar voel je dit? Je lijf als ingang om in diepere lagen te zakken. Meestal gaat dan de sessie verder op de massagetafel, waarin ik je met mijn handen uitnodig om aandachtig en nieuwsgierig te zijn naar je gevoelde ervaringen. De aanrakingen kunnen zacht en subtiel zijn, soms diep en stevig.

Praktische informatie

• een sessie duurt ongeveer anderhalf uur. We werken met gesprek, zelfonderzoek en aanraking op de huid.
• na afloop van de sessie krijg je een reflectie/feedbackformulier mee om een aantal vragen in te vullen, die je me mailt een week na de sessie.
• het kan fijn zijn om na de sessie de tijd te nemen om 'uit te hangen en in je gevoelde ervaringen verder te landen'
• investering: €50,- per sessie (€250,- voor het traject) als bijdrage voor mijn studiekosten
• adres: Achterbroek 30, 2825NG Berkenwoude.

Mocht je je op willen geven of eerst nog willen overleggen of dit traject iets voor jou zou kunnen zijn,
neem dan gerust contact met me op.
 info@mind-voel.nl

Even voorstellen ......

Een rustige geest in een gezond lichaam. Wie wil dat niet? Na 25 jaar als manager en organisatieadviseur gewerkt te hebben, heb ik gekozen voor mezelf.


Mentaal en emotioneel in balans zijn, dat is waar ik voor ga. Waarom? Het is kicken wanneer mijn geest rustig is en het leven daardoor meer kleur krijgt. Hoe het is om te genieten van wat er om me heen gebeurt. Het is zo heerlijk om te leven in een lichaam en geest die ik steeds beter leer kennen. Om niet meer meegesleurd te worden door emoties en gedachten wanneer het leven tegenzit. Of door oude patronen gestuurd te worden, die me meer tegenwerken dan helpen.


Ik ben er om je te begeleiden in jouw ontwikkeling naar een betere balans in je leven. Waardoor jij jouw leven vanuit innerlijke kracht vorm kan geven.


Petra Mettau

>